Permacultura y técnicas respetuosas de cultivo

Va de verdrtve
14 de mayo de 2023

Heu sentit mai a parlar sobre permacultura? Aquesta setmana, a Va de Verd, aprendrem com aconseguir un sòl amb vida pròpia a través d’aquesta tècnica, la qual, més enllà de ser un model de producció sostenible que vetlla per la fertilitat de la terra, és un estil de vida. 

No ens creieu? La Laura Albà, coneguda com a @erina.wild a les xarxes, ens explicarà com va deixar la seva vida d’informàtica a la ciutat per anar a viure enmig de la natura i decantar-se per l’autoconsum. De la mà de l’Estela Delga, de @vidaverdiMiquel Àngel, productor de fruita seca; i Raül Crivellé, viticultor, aprendrem sobre agricultura regenerativa, una tècnica aplicada dins la permacultura i basada en la pastura rotativa i la manca d’ús de fertilitzants artificials, entre d’altres. 

Parlant d’autoconsum, la María Gómez, la nostra presentadora, ho tindrà clar: per què anar cada diumenge al restaurant a fer una calçotada, si els podem cultivar nosaltres i menjar-ne fins a atipar-nos? L’Alex@ecohuertodealex, ens ensenyarà a cultivar-ne i amb els moliconsells de Jesús Valera i la Mireia aquests creixeran sense fer mal a la salut del nostre planeta. 

 

Para ver la entrevista pinchar aquí